Velde-Olsen2.png
 

Velde Olsen Gulv er Norges største totalleverandør av gulvløsninger til næringsbygg og er både en fullverdig betongentreprenør og gulvlegger. Vi leverer komplette gulv på store prosjekter i hele Norge med en effektiv logistikk og optimal konstruksjon, helt fra prosjektering til ferdig overflate. Med lang erfaring og moderne utstyr er vi et naturlig valg når store gulv skal legges i alle industribygg, varehus, dagligvare, bilbutikker, lager, offentlige bygg m.m.mer enn 3500 gulv

Velde Olsen Gulv er en koalisjon av Brødrene Olsen Mur & Bygg og Velde Gulv. Siden 1996 har vi lagt over 3500 gulv og vi tilbyr i dag alle typer løsninger og overflater, enten det er betong, fliser, epoxy eller belegg. Vi er stolte av vår moderne maskinpark og leverer blant annet maskinlegging med 3D-fall og avansert sliping av både nye og gamle betong/terrazzogulv. Med spisskompetanse på betongproduksjon tilpasses oppskrift hvert unike prosjekt.

 

RammeavtalEr

Velde Olsen Gulv ser på gulv som en tjeneste og tilbyr landsdekkende rammeavtaler om vedlikehold for alle typer butikkkjeder. Vi utarbeider også fullverdige kravsspesifikasjoner som forenkler og forener materialvalg og utførelse. På denne måten spares kostnader og administrastrasjon.

 

Gulvalternativer

Ved nye prosjekter er vi en tverrfaglig samarbeidspartner som sørger for å imøtekomme hensyn til belastning, stabilitet og andre faktorer som kreves for at gulvene forblir problemfrie i mange år fremover. Med høy kompetanse innen alle typer bygg og gulv tilbyr vi forbedringsforslag og beregning av gulvalternativer.